KOKKEKURS hos NORSK SJØMATSENTER [cid:d08deb53-bf34-443b-a52b-73b3b6c486f6] Dato: mandag 3. desember eller tirsdag 4. desember Kl: 17.00 Oppmøte: Fisketorget ved inngang til Turistinformasjonen Følgende opplegg: Akt 1: * Velkomstdrink av ferskpresset alkoholfri eplemost i vårt Sjømatteater * Sjømatdemonstrasjon med smaksprøver og et dypdykk i Bergens mathistorie * Gjennomgang av kveldens meny fra vår sjømatkokk Akt 2: * Dere deles i grupper og deltar i tilberedning av maten med god veiledning fra kokken! Her kan man lære mange smarte triks til et fantastisk sjømatmåltid! * Sjømatmenyen på 4 retter nytes så i spiserommet * Inkludert i prisen er også: oppskriftshefte, forkle, og kaffe til desserten Drikke kjøpes for seg selv. Spesial UiB pris: 250,- per stk. (ordinær pris 1445,-) Betales i døren til velferdsrepresentanten. Det er plass til 24 personer per dag, så her gjelder «første mann til mølla» Påmelding sendes til Laurice-Solveig Majlaton; [1]laurice-solveig.majlaton@adm.uib.no Påmeldingsfrist: 26.november [cid:c4a4e8e2-5801-44f6-b0ea-1b6c1f0550bf] Mvh **************************** Velferdsutvalget References 1. mailto:laurice-solveig.majlaton@adm.uib.no